.

.

Tuesday, February 22, 2011

AIR ASIA BIG SALE!

cepat2....pg kat sini



tiket murah! tambang murah and semua org boleh terbang kecuali aku...

uwaaaa kali dah masuk 3 kali aku dapat ticket murah dari Air Asia tapi malangnyer aku tak dpt nak terbang due masa yang di book tak sesuai...

tak tau plak yang aku skang ni tengah praktikal?

kalau tak aku dah sampai Kuching for our 2nd year honeymoon!

nak buat macamana bukan rezeki kan! apakan daya, aku hanya mampu merancang dan Allah yang tentukan semuanya..

Ketentuan Allah untuk kita adalah yang terbaik...


1 comment:

Farra Dhelina said...

baru tau..msti dh fuly booked kan