.

.

Sunday, February 13, 2011

Aktiviti Senggang Bersama Si Cilik

weekend…

masa untuk bersama keluarga,

masa untuk cuci kereta, kemas umah and masak

masa untuk shopping, jejalan dan rehat…

weekend kami (aku and sang suami) kalau takder plan mesti balik umah mom in law la kan..pas tue dinner bersama, bermain dengan niece dan nephew yang ader kat umah tue..

bila ader plan macam nak cuci keter and motor jer si cilik ni mesti nak ikut..

hye la sayang, mana maksu and uncle bob nak pegi mesti nak ikut, apa yang maksu and uncle bob buat mesti nak buat juga..

tgk la picha ni..uncle bob nak cuci keter, Irdina pun nak ikut juga…

 28012011409 

28012011410