.

.

Sunday, February 20, 2011

Dinner at Naili’s Place USJ Taipan

Dah 2 years, kalau tak salah aku tak datang sini..

dulu masa bercinta, antara kedai slalu datang sini la..hahahha =)

bila dah kawen sure masakan isteri jadi idaman! tul tak sang suami walaupun tak sedap? heheheh..

sebenarnya semalam aku and sang suami pg hantar kek kat Subang dalam pukul 6.30 malam. pastu ingat nak pg Victoria Station..

pusing2 taipan tue dok cari building mana Victoria Station tue tetiba aku nampak Naili’s Place ni..

pastu trus mulutku cakap ‘bang, kita pg Naili’s dulu nak?lama tak makan kat sini kan!’ (nampak sangat dah lapar..hehehheh)

sang suami pun ikutkan saja bini dier yang gemuk ni..hahahha

so aku and sang suami apa lagi menuju ke Naili’s Place jer la..

aku makan Lamb Chop dan air Mango Twist

sang suami plak makan Black Paper Steak dan minum 7 up

pastu we all add Ubi Kayu Rebus + Kelapa parut + Sambal…perghhh layan ok makan ubi rebus ni..lama kot tak makan..(rindu kampung plak)

bila sampai umah 2 org ni kembung perut coz angin kan! sendawa jer la kejer nya…aku cepat2 amik ubat angin kasi sang suami dan aku sendiri makan..bukan per takut gastrik kan!

benda2 berangin ni mudah buat kitaorg berdua kene gastrik..

picha kat bawah ni agak tak cantik coz aku amik guna fon aku dan keadaan kat sana sangat la malap and aku off flash plak tue amik picha ni..

1902201157819022011580

my hubby and I

19022011579

manggo twist

1902201158219022011581

my lamb chop

19022011583 19022011584

ubi rebus + kelapa + sambal

No comments: