.

.

Sunday, February 6, 2011

KHURAFAT bukan keparat!

last 2 week aku sebenarnya ader picnic ngan geng2 UPM…malangnyer aku tak dapat join coz sang suami keje plak on saturday.

so, sang suami angkut skali aku ke tempat eventnya…eventnya dekat Kuala Lumpur Convention Centre..

so si isteri bershopping la kat Kuala Lumpur City Centre…hehehhehe

kebetulan my besties free plak aritu so ajak lepak madam kwan sambil2 shopping kan kat KLCC tue..

alang2 menyeluk pekasam, biar sampai ke pangkal lengan kata sang suami..

dah kat KLCC tue kitaorg decided tgk movie…citer aper eak? idea aku ialah KHURAFAT..

and semua agreed..ngeee macam berani kan nak tgk citer2 seram ni.

jgn tak percaya, aku, sang suami n my besties tgk citer KHURAFAT ok!

hahahha…dah bertahun tak tgk movie melayu kat cinema sehingga la KHURAFAT memecah rekodnya kembali…

1st time aku rasa aku tgk movie sampai half way citer aku nak kuar panggung!

fuhhh bukan tak best tapi terlampau seram n takut.

aku rasa sepanjang citer tue asyik tutup muka jer la aku!..pastu tak pandang sangat screen, coz takut…pastu tanya plak sang suami aper yang dah berlaku…

bukan aku sorang k buat benda tue…aku tgk org belakang, depan tepi semua dok tutup muka k..

adoiii ngeri tul la…tgk citer jgn pandang belakang pun aku bleh tahan lagi…KHURAFAT ni memang terbaeeekkkk la bagi aku

7 star* to Syamsul Yusof la…dier memang power la buat citer hantu ni coz jalan citer, and all the  seram part sangat memukau and menakutkan penonton…

jom layan sesi photo gedix aku kat KLCC..hehehehe

111D300S1

me and my besties..ngah bz order food

111D300S3

our food

 DSC07866 DSC07862 DSC07863

lepas jejalan n shopping, sementara tunggu sang suami habis kejer, we all lepak San Francisco  Coffee dulu..

111D300S2

gossiping and gedix

111D300S4 i heart him

111D300S   lepas abis citer KHURAFAT…posing jap before balik..=)

really enjoyed the day

3 comments:

Farra Dhelina said...

auwwww,..oh sgt tak berani nk tgok..heeee...n takkan tgok kot!!

Elyn said...

perghhh berani nyer!!

Three Musketeers said...

Dear, cantiklah your style of shawl tue...:) Nampak kemas jer...:)