.

.

Sunday, February 27, 2011

Pandai Jaga Suami?

Bahagia!

betulkah? kalau lepas kawen sure badan n PERUT akan naik?

soalan ni sebenarnya bukan untuk I S T E R I sahaja malah untuk para suami juga!..

bak kata orang bila badan naik hati senang, bila hati senang kuat makan..tul tak?

heheheheheh..

dah 2 years aku kawen and aku nampak perbezaan pada diriku dan sang suami..

pada mula nya sang suami rasanya lagi kurus kot dari aku masa kawen, tapi skang ni kami dah sama...yeay!

hahahhahahahha.......

bukan badan jer naik wahai sang suami tapi PERUT juga...alangkah bagusnya kalau perutku juga naik dan ader 'ISI' kan!

ermm sabar k masz, belum rezeki tue..

godek2 gambar2 lama, ya ampun suamiku dulu sangat kurus kering and skang jauh sangat beza nya...'isteri pandai jaga suami la tue, sampai badan pun dah naik' hikhikhik


October 2008


Februari 2009


Disember 2010


Februari 2011..dah M U N C I T








1 comment:

Farra Dhelina said...

hehehe..yelahhh dh muncitttt...