.

.

Thursday, February 17, 2011

Radiusite.com

Akulah antara orang yang selalu masuk website ni..

website aper ni?

heheheh…ni la website tudung2 yang cantik..sangat suka all the product.

tapi setiap kali aku nak beli sure sold out coz product dier sangat laris and cepat sold out..

biasalah kan kalau cantik and product yang bagus mestilah laris kan!

tapi seri us tudung2 yang dijual sangat cantik and aku rasa aku yang tak cantik ni pun bole jadi cantik bila pakai tudung dier…hahahhaha..perasan sudah!..

dan baru2 ni aku sempat grab satu tudung from Radiuste.com ni…sangat cantik and aku sangat suka…my Sil pun dok puji lawa and material nyer pun yang berkualiti..

kalau berminat nak tgk and nak beli tudung cantik boleh click sini

13022011522 ni la tudung yang aku beli from Radiusite.com

jenis tudung : Syria (1 set = tudung + inner biasa)

Inner; awning (beli sendiri)

2 comments:

Dinda Iva said...

selalunya tudung yg iva berkenan kat situ mesti sold-out..huhuhu

Reflisia said...

sama la iva...cepat jer abis kan!