.

.

Monday, February 7, 2011

Saya jadi singa!

harini start kejer dah...biasa lah tugas guru..pg sekolah..

letih betul rasa arini naik turun kelas..

dapat plak kelas tak nak dengar kata, so mula lah nak jadi singa...

aku mula HANGIN satu badan bila kelas terakhir, pelajar mula rasa nak balik jer and tak nak bagi perhatian kat aku...

so apalagi, sebelum cikgu jadi SINGA, baik korang dengar arahan cikgu..

balik umah, nak menyinga lagi bila aku nak transfer gambar and nak update la dalam blog..

tapi malangnyer card reader plak rosak...adoiiii!

memang mode SINGA la aku arini!