.

.

Sunday, March 27, 2011

Aku bernasib baik…fuhhh!

Kalau tidak tak tau aper jadi….260320111234

picha dalam keter ngah tunggu traffic ligth

Alkisahnya petang semalam (sabtu) dalam pukul 3 petang aku kuar hantar kek sesorang…sang suami bz ngan Motocross nyer..

aku hantar ke Shah Alam dan Pinggiran Cempaka Ampang.

nak dijadikan cerita on my way to Cempaka nak antar 2 biji kek ni…aku hampir-hampir dilanggar oleh sebuah kereta ‘giler’ yang besar dah gah juga la

Kejadian berlaku di bawah flyover dari KLCC nak ke MRR2..(taktau nama tempat) yang aku tau kalau ke kiri pg Suzi Corner, kalau ke kanan ke MRR2 menghala ke Pandan..aku ke kanan la coz nak ke Pandan

adoi!…tapi aku yakin aku tak salah kerana aku di jalan yang betul

tapi aku cuak memang tak hengat ok!

nasib baik aku boleh control kereta time tue n trus meluncur laju walaupun aku nampak kereta tersebut memang dah dekat bangat nak langgar kereta aku!

kalau la aku tetiba terbreak ker? memang….tak tau la apa dah jadi aku time tue…ntah2 dah kat Hospital Ampang @ Balai Polis Ampang @ Workshop memana la….

kereta ‘giler’ aku gelarkan tue memang laju giler dan B***H…..eeeeee geram kot! Bengang ni!!!!

Alhamdulillah aku takder paper and takder sebarang kejadian yang mengerikan…fuhhh bernasib baik!

almost Ini lah gambarannya…

2 comments:

Elyn said...

adeh bahaya tul. itu la org ckp camen kite berjaga2 pun malang nk kene tu kite tak tau.... tawakal je la

Reflisia said...

Elyn...miss u..

tue la kan..walaupun kita berhati-hati tapi kalau org lain langgar, sama jer...berlaku gak accident!