.

.

Monday, March 21, 2011

Dinner at Wadihana Islamic Kitchen

Isnin yang letih dan penat..

aku pun mula la penyakit malas nak masak coz penat di hari Isnin. So decided makan kat luar je dinner arini.

menjadi masalah kalau dah bosan nak makan kat area rumah…so jejalan sampai lah ke Bangi..

Memula nak makan kat Restoren Cina Muslim Abdullah Chan tue..tapi malangnyer tutup plak arini. bukan rezeki nak makan kat situ kan!

pastu jumpa satu kedai namanya Wadihana Islamic Kitchen.

aku and sang suami nak try la kononnya…

boleh tahan sedap juga makanan dier…Erm worth it la,spent RM24.60 for 2 pax..=)

aku makan Mee Goreng Pak Syed (macam mee goreng mamak lebih kurang), sang suami makan Nasi Goreng Ah Pow (nasi goreng cina) dan we all minum Calamansi Asam Boi..

Restoren ni terletak di Bandar Baru Bangi…dan kedainya satu building dengan Ice Room. Kedainya terletak di corner lot belakang Ice Room. kalau round2 bangunan tue sure jumpa nyer la..

21032011161 21032011162

21032011163  Bosan tunggu food (lapar dah ni)21032011166

Calamansi Asam Boi

21032011170

Mee Goreng Pak Syed

 21032011171 21032011173 

21032011172 Nasi Goreng Ah Pow

170320111072

Kenyang sudaaaa…jom balik darling

2 comments:

mama tisya said...

nasi goreng tu nmpk sedap..makin comel masz ngan gaya tudung yg stylo skarng ni..sesuai ngan muka masz...

khamis ni ada meeting kt MARDI serdang..kalo masz free bole la kita jmpe amik brg tisya

Farra Dhelina said...

aaaa nasiiiii...nk jugakk..tppp...alahaiiii..hehehe