.

.

Monday, March 7, 2011

JPJ on Sunday

Sunday; aku and sang suami kononnya nak pg buat roadtax si belalang tempo sang suami ni..

info yang dapat, JPJ Maju Junction bukak on sunday!

so aku and sang suami bangun pepagi A H A D pegi KL semata-mata nak pegi JPJ Maju Junction la…

Sampai jer kat sana, tetiba JPJ CLOSED…huarggghhhh frust! bukan per sebab kene bangun pepagi buta di pagi Ahad kan!

frust sikit sebab Saturday aku kejer and kene bangun awal macam biasa..so ahad jer la nak bangun lambat pun kan!

tapi aku takder la tunjuk sangat depan sang suami yang aku frust..setakat buat2 RELAX jer…pastu ajak jejalan pusing Maju Junction…

tapi aku tau dier dapat rasakan aku macam frust sikit jer…=) ampun sang suami (rasa bersalah ni)

pas jejalan tue aku ajak dier makan kat Food Court MJ tue…last aku makan kat sana tahun 2008 kot!

aku memang jarang datang sini and sepanjang MJ bukak aku boleh kira lah ngan jari baper kali datang MJ ni…

pusing semua stall kat MJ tue…last2 decided nak makan Hot Plate..

aku makan Black Pepper Chicken Rice and sang suami makan Chicken Noodle

airnya plak aku try Nescafe Shack and sang suami minum longan…

jom layan picha yang aku amik guna handphone aku….ngeeee

06032011818 si gemuk yang kuat makan!060320118130603201181106032011812060320118140603201182506032011824-1       06032011826

sang suami yang kekenyangan!

1 comment:

erienz said...

salam perkenalan, singgah sini...suka tgk adik...jom singgah ke blog akk....