.

.

Tuesday, March 1, 2011

Lunchie at Little Pantry, IOI Mall

weee…kalu friday aku kejer sampai kul 12.30tghari sahaja..heheheh

inilah nikmat menjadi seorang guru..hari jumaat sure boleh balik awal..( itupun kalau sesi pagi )

ok2 back to my story…last friday 25th of Feb 2011 aku and my super senior teacher lunchie at LITTLE PANTRY , IOI Mall..

sekolah dekat ngan shopping complex, ini lah kejer nyer bila hari dapat gaji..hahahhaha

yang bertambah best bila makan dibelanja plak kan! Ya ampun…tersangat la best..ehehhehe

tempatnya sangat cantik like Full house tapi dier lebih banyak pink color la, and food dier pun tak la mahal sangat.

since kitaorg pegi tue time lunch kan so Little Pantry ader set Lunch yang tak la mahal sangat pun and kira reasonable la rege dier…food dier pun ok..

Jom layan picture yang aku amik kat sana…=)

.25022011661 25022011658 25022011659

The Menu

25022011671 25022011674 25022011669 25022011670

25022011668tgh lapooorrr nieyh

25022011665

English Teacher

25022011673

Ice Lemon Tea + Soup of the day

25022011676

Salad with tuna

25022011680

My Chicken Chop

25022011682 cake of the day takder so dorang bagi ni jer…belasah jer..=)

25022011667 me n Cikgu Ainee

1 comment:

Ummi Talhah said...

sweet, cute nya tmpat makan ni, salam kenai dialam maya