.

.

Saturday, March 5, 2011

My Boring Saturday

I’m not so happy with my saturday when i’ve to attend Sekolah.

Sabar jer la kan coz this my responsibility…nak tak nak kene juga datang

nasib baik sabtu ni setakat attend untuk Latihan Dalam Perkhidmatan (LADAP) sahaja…kalau kat JPM dulu macam 7 days in hand la…

at least setahun kene attend 7 hari untuk cukupkan koata kursus atau latihan dalam perkhidmatan.

so sepanjang LADAP arini aku sangat la mengantuk dan bosan jer rasa…asyik terbayang2 katil kat umah dan nak tido jer…

ya ampun, penat rasanya dalam LADAP arini..

ku sangkakan aku sorang jer tak suka dan datang sekolah ari sabtu, tetapi boleh dikatakan semua cikgu lain pun sama ngan aku.

yang duduk semeja ngan aku lagi la…datang LADAP dengan iPad la, iPhone la and memasing dok online…

ader tue juga siap tido pun ader…nampak sangat penat kan!

balik rumah aku terus tido memang tak hingat dunia dah..

05032011778 05032011784

penawar mengantuk

05032011780 05032011781  05032011785 05032011786 the teachers

4 comments:

Farra Dhelina said...

wah sportingnya cikgu2!!

sakura040582 said...

ko sokmo ngantuk since class @UPM. Ngeeeeeeeeee

Reflisia said...

farra; cikgu2 kat sekolah masz memang giler2

baah; ok i will..=)

pzah said...

dpt praktikal sek maner?