.

.

Thursday, March 17, 2011

Si kecil ku chak!

Smalam my sil datang umah…

katanya nak ke klinik nak bawa Irdina jumpa doktor coz nak demam…

so sebelum ke klinik, singgah dulu umah maksu ( aku ) and uncle bob (sang suami)

sebelum sampai umah aku si Irdina ni muntah dalam keter..abis semua yang dimakan keluar…Ya ampun setiba di rumahku abis lencun basah baju si kecil ni n baju her mom dengan muntah dier…

my sil mandikan my niece ni dan dier pun mandi skali la…

Malangnyer baju Irdina takder…baju yang dipakai penuh dengan muntah…

mamanya boleh juga pakai baju maksu…tapi Irdina nak pakai baju saper? Maksu plak takder baju baby lagi..

terpaksa cari baju maksu yang kecik2 zaman badan maksu pakai size XS dulu…

cari punya cari dapat baju ni…….

160320111002

Irdina with baju maksu..hahhaha terpaksa pin coz baju ni takder botton

16032011997 16032011999Bila dah lepaking ngan maksu n uncle bob, memang dah tak demam dah Irdina ni..

siap ajak uncle bob lompat2 lagi ha… 

No comments: