.

.

Monday, March 28, 2011

Suamiku at KOSMO

Sebulan pasti ader satu hari weekend, aku ditinggalkan keseorangan kat rumah.

sang suami akan pergi Motocross Trail nya kat memana hutan atau track.

biasanya tempat yang dia slalu pergi ialah Hutan Kemensah dan Bukit Ramli kat Shah Alam.

Hobinya dan kengkawan mendapat sambutan meluas skang ni coz dah ramai yang suka ber SCRAMBLER ni dan join extreme activity like masuk hutan, redah sungai dan lompat melompat kat track motocross la…

Last saturday, cam biasa aku kuar beli breakfast dan beli paper.Kuar sesorang coz sang suami pg trail kat Shah Alam. Biasanya aku akan beli The Star dan Berita Harian juga tatapan dipagi hari. Tetapi sabtu lepas aku tergerak nak beli paper KOSMO

dah balik umah tue..biasalah, aktiviti membelek paper dimulakan. belek punya belek tetiba terpana mataku pada satu sudut!

WHOOOAAAAA! sang suami dalam paper KOSMO. hehehehe

tak sangka hobby nya ber motocross ni masuk gak paper..tanpa berlengah lagi trus aku snap the picha and nak simpan buat kenangan.

heheheheeh…hai la sang suamiku..tetiba bangga plak aku!

270320111247270320111246270320111238270320111244270320111239 270320111243     sang suami yang paling tengah dengan tangan ber PEACE

No comments: