.

.

Wednesday, April 27, 2011

Dinner for couple

Malam tadi pg JJ kat umah aku ni…pastu ingat nak dinner kat sana jer..Owh since nampak Sushi King jer trus nak makan sushi..

“OOOpppsss tapi malam ni ader citer ASMARA la..” aku yang berkata2 kepada sang suami…

so sang suami suggested beli sushi kat JJ then balik makan kat umah sambil tgk TV..

Ini la our last nite menu for dinner…simple and kenyang..=)

260420111553 260420111552260420111551260420111550

3 comments:

Dinda Iva said...

sedapnya sushi...dah lama tak makan sushi nieh....hurm...mas menggoda...hehehehe...mas..iva baru try join dalam bisnes cake...just try once tak sangka plak ok..huhuhu...mohon tunjuk ajarlah yea kalau ade ape2 yang perlu ditunjuk

Farra Dhelina said...

lamanya tak makan shushi..time prgy suka sgt!

Reflisia said...

hye iva..apa lagi malam ni dinner sushi la..hehehe

bagus2 dah berniaga...welcome to biz world =)