.

.

Tuesday, April 12, 2011

Kereta Baru : Kia Forte @ Kia Koup

Again!

huh…aku paling tak suka memilih…

hari tue hal rumah, ini hal kereta pulak..

aku terkejut sebenarnya sang suami ajak test drive kereta baru…

Alhamdulillah katanya, rezeki tuk beli kereta baru…tapi masih belum cnfirm kereta apa sebenarnya nak beli.

Sang suami idamkan kereta Mazda dan Forte. So dier ajak test drive Forte dulu last sunday.

Tapi bila sampai sana berkenan pulak ngan K I A  K O U P…adoiii..sebab 2 2 best bagi  kami…

paling menyampah la nak choose which better for us ni!

10042011207test drive kat KIA Glenmarie..

kat Glenmarie semua keter ader kot, bukan Kia jer..Mazda, Proton, Porsche, Produa dan banyak lagi la..=)

Kalau rasa nak test drive keter, jom kita ke Glenmarie la

 

10042011203 Inilah KIA FORTE

 

10042011206 ini Random Picha …depan showroom KIA

frameless_door Kia_Koup_concept_rear

Kia-Forte-Koup-2 Kia-Koup-SX-R-_2-600x400 Ini lah KIA KOUP…Kredit to google

kat KIA Showroom ader juga tapi aku tak amik plak picha tue coz teruja sangat

Sporty and saya sangat suka (tapi 2 pintu plak tue)

nasib baik boleh cuba duduk and try2 features jer…ish kalau bleh test drive KOUP ni…mesti dah jadi beli kot.

So far kat KIA showroom dier boleh try Forte jer…=)

 

100420111451 10042011205

sempat lagi berpossing kat sini kan…hehehhe

nama pun camwhoring

2 comments:

Elyn said...

forte cun tu beb!! i minat tau...

Farra Dhelina said...

waaaa nk plh yg mn yang??