.

.

Wednesday, April 13, 2011

Serai at Empire

Kepenatan pas test drive Kia Forte, aku and sang suami mula lah mencari tempat nak dinner dan melepak.

alang2 Glenmarie dekat ngan Subang, Empire la tempat yang dituju. ngeeee

semenjak dibuka, aku tak penah datang lagi la..ni la kali pertama datang. Best juga coz banyak butique best and tak crowd sangat.

sangat cozy n best nak shopping!

and banyak restaurant best…love Empire =)

rasa macam nak try semuanya tapi sabar……..sebab masih banyak masa untuk semua ni.

macam biasa hobi aku, setiap kali nak makan sure nak amik gambar…

nasib baik sang suami ni faham and layan jer peel si isteri ni..

yang bestnya bila dah sampai restaurant memana sure dier akan cakap, “ok sayang, abang dah ready!” hahhahahahah ready for camwhoring la…

 

100420111458

pos paling aku suka…kekekekek

 

100420111453love him sooooo much!   

 

100420111452

Serai Cafe

100420111460   Calamansi + Sirap Selasih

100420111463100420111465 Satay yang sangat BEST…

lembut + rasa semua rempah dan ratusnya

oH! fall in love with satay at SERAI CAFE

 

100420111469

Rendang Beef Penne

Ya ampun sedap gilerrrrr….rasa macam rendang my mom masak plak

pastu mula la rasa nak RAYA…adoiii!

2 comments:

cik chinta said...

puasa pon lom habis ganti..cane nk raye nih? huhu

Farra Dhelina said...

haaa lagi bape bulan nk puasa dah kan??