.

.

Thursday, April 7, 2011

SUCKER PUNCH

Movie time!

dah lama tak tgk movie….last saturday, aku and sang suami tgk movie kat Mid Valley.

Sebenarnya bagi aku, tgk movie bersama adalah satu aktiviti yang mengeratkan lagi hubungan bersama.

kenapa?

1.bila masuk cinema sure sang suami akan pegang tangan si isteri coz gelap..(takut bini jatuh)

2. makan popcorn mesti berkongsi…takkan nak beli sorang satu popcorn plak kan! beli satu pastu kongsi bersama. bila berkongsi akan ader aksi suap menyuap ni kan….MESRA tak gitew?

3. Dalam cinema kan sejuk….(part paling best), mesti menggigil la kalau badan tak banyak lemak cam aku ni. tapi aku buat2 sejuk then sang suami akan panas kan dengan memegang tangan aku dan usap2 bagi panas katanya…heheheh..Oppppssss ini aksi org dah kawen ok!

4. DI LARANG MELAKUKAN PERKARA TAK SENONOH OK!…tapi kepada suami isteri halal duduk couple seat. couple seat kan boleh tanggalkan handstand kat tengah tue..so boleh la berpelukan sambil menonton movie kan….bertambah la kemesraan disitu..

5.   kemesraan akan bertambah erat bila kita berkomunikasi antara satu sama lain…erat ker hubungan tanpa komunikasi? bila kita dah abis tgk movie sure kita akan menceritakan hal movie yang ditonton sama ada setuju dengan jalan cerita, mengkritik skripnya atau sebarang perkara mengenai movie tersebut. so dari situ kemesraan kita akan bertambah sebenarnya!

6. Kalau tgk midnite movie, bagi si isteri yang tak selalu tido lambat sure mengantuk giler…kene plak movie boring, sure tido punya la…masa ni la nak lentok atas bahu sang suami (aku slalu tido dalam movie boring)….uiii mesrakan!

hehehhe…inilah aktiviti mesra kan hubungan yang aku dan sang suami lakukan! kalau setuju dengan aktiviti aku ni, boleh cuba yer…hehhehehe

ok skang back to citer pasal SUCKER PUNCH!

suckerpunch

bagi pendapat aku and kesukaan movie aku memang bukan SUCKER PUNCH la….this movie a bit boring n nak buat aku tertido jer…

tapi aku layan juga sampai abis…

citer ni ader action tau! Action dier best…and citer ni sebenarnya kita boleh jangka apa yang akan berlaku..

Babydoll dier memang comel giler…who’s baby doll? hehehheeh teka jagn tak teka…

She is Heroin in this movie la…=)

020420111348 our junk food020420111346

somi isteri

2 comments:

Dinda Iva said...

erm..sekarang nak tengok wayang kena tengok waktu kerja kanda,,.hehehe..last movie Merong Mahawangsa,....hehehe....

Reflisia said...

masz tak tgk pun lagi merong mahawangsa...best tak dear?