.

.

Sunday, April 3, 2011

With Mom & Dad at Penang Village <3

My parent…

Oh i miss them so much..InsyaAllah end of april nak balik kg..yeay boleh jumpa dorang.

sebenarnya cerita dah lapuk, nak cerita kat sini coz harini baru jumpa cable digicam.

last februari my parent datang KL. biasalah nak melawat anak sulung mereka kat sini.(aku la tue)

Parent aku ni slalu datang melawat aku time weekdays (hari bersekolah). kalau weekend susah skit coz my lil sis balik umah from asrama dan kalau cuti sekolah my lil sis bz ngan tuisyen nya. Kalau angkut dier skali datang yang pasti tuisyennya akan ponteng (maklumlah PMR tahun ni)

Tapi macam biasa kalau my lil sis bukan berada dalam tahun exam, sure kemana sahaja mak n abah aku pergi pasti dier pun bersama.

ok back to the story. dorang datang dalam 3 hari 2 malam jer pun sekadar melepaskan rindu katanya dan jejalan kat KL sekejap jer. yang pasti tempat utama ialah JALAN TAR. heheheheheh biasalah tue kan!

memang best kalau parent aku datang KL, aku pun boleh jejalan, boleh makan sana sini ngan dorang dan the best part is mak aku akan kemaskan umah aku dan masak untuk aku…aku balik dari kejer memang dah tersedia semuanya..hehhehehe… terasa macam aku masih tinggal ngan mereka jer…(nampak sangat pemalas kan! heheheh)

alahai sayu dan rindu nya pada mereka.

masa dorang kat sini, aku ajak la dorang dinner kat Penang Village kat Alamanda. sebab tue boleh kuar entry ni. hehehheheh…

 

DSC08306 menantu & bapa mertua (abahku)

DSC08309

doter & mommy (mak aku)

DSC08318 cuba teka air apakah ini? (tea ais)

minumam mak n abah

DSC08319

aku punya …ais bandung (teringin nak ke bandung lagi)

DSC08312

Penang Char koew Teow (sedap)

mak and abah sehati sejiwa makan n minum bendsa yang sama.

DSC08321  desert sebenarnya ni…apa ntah nama dier (spoiled dier serve awal lak)

DSC08329

sang suami nyer makanan mee apa ntah. Besarkan pinggan dier!

(dah lupa coz dah lama sangat dah )

DSC08325

aku punya mee udang..ngeeeee =)

No comments: