.

.

Monday, May 9, 2011

Chocolate Day at Little Pantry

Thursday ; hari ke 9 aku dok lepak kat umah after abis praktikal

lama tak jumpa kawan2 kan..asyik dok umah jer..boring

so decided tuk jumpa Eida Hasrul kawan satu course DPLI.

miss u la Pn Eida…banyak citer nieyh…

kami berjumpa di IOI MALL Puchong, coz dekat for both of us..

we all jumpa dalam kul 2.30pm  dan trus ke Little Pantry.

Ok sebelum kami mulakan sesi cerita ceriti ni..yang penting mesti ader refreshment and pemanis mulut la kan.

aku order Choc Milk Shake, Eida Choc Blended and kitaorg order Choc Moist Cake tuk desert kami..hehehehhe semua choclate kan!

Ya ampun memang tak sedar ok masa berlalu…kitaorg asyik berborak jer…asyik menceritakan pengalaman praktikal di sekolah memasing.

tak hengat dunia ok! heheheh and kitaorg selit2 juga lah gossip2 terbaik  abad ini..hehehe apa yang terbaik tue aku ngan ieda jer yang tau,.

Sangat seronok rasanya dapat lepak sesekali ngan kengkawan macam ni kan…kawan2 yang lain jgn jeles k coz aku yang jumpa Eida dulu walaupun uoll semua nak tau rahsia dari dier….kekekkekeke

Layan picha yang aku amik ni…=)

050520111607

sompek lagi amik gambar before jumpa

050520111617 050520111613 Mrs Eida…dah ader anak 3 ni..tapi maintain slim and cun ok…

 

050520111615  ini Pn Masz yang masih belum anak ..tapi dah gemuk!

 

050520111619 050520111622 050520111623

It’s all about Choclate…

050520111624

1 comment:

mama tisya said...

uiksss terliur...yum2