.

.

Thursday, May 19, 2011

Get Lazy

Malas…malas..malas…

perangai malas dah start berakar umbi dalam diri ini…

malas nak buat kerja rumah, malas nak kerja, malas nak kuar umah and malas nak cari duit…(adoooiii ko ingat ko tue Paris Hilton? kaya raya? hehhehehe)

since da tak kejer ni, aku rasa malas jer…nak mandi pun malas, nak makan pun malas eeee nak masak lagi la malas ( ishhh masak tuk dinner wajib jer..tak malas sangat la..kang sang  suami lari plak)

fuhhhh tolong la rajin…ok nak sematkan RAJIN RAJIN RAJIN….

Rajin dalam semua benda, rajin jogging, rajin kuruskan badan, rajin kemas umah, rajin tukar langsir (mampos laki aki setiap minggu nak beli langsir baru), rajin decorate umah…(takut sang suami rasa masuk umah orang lain plak kalau asyik betukar tempat perabot umah aku ni…hehehe)

Jgn RAJIN bagi alasan wahai cik reflisia…hehehehhe

paperpun aku nak ubah sikap MALAS to RAJIN…

3 gambar takder kene mengena k..gambar ni masa aku memang rajin make up..

skang rajin lagi make up..cuma ader a few things jer malas especially malas nak mandi..heheheh (busyuk! heheheh tak ok…wangi jer coz guna sabun buah pinjay)

No comments: