.

.

Thursday, May 5, 2011

Kuat Makan!

Ini anak buah saya…

umurnya baru 1 tahun 8 bulan.

Tapi sangat kuat makan. pantang tgk orang makan and dier akan datang and nak makan juga apa yang orang tue makan.

percaya tak di usia setahun jagung ni kari pun dier makan. belasah jer semua makanan.

paling dier suka T I M U N dan E P A L..

nasi tak yah cakap la..dah macam orang besar makannya. Selalunya dier makan nasi and ayam masak kicap..

sangat comel and sangat la pandai bergambar..pantang nak snap skit jer..mesti senyum sampai ke telinga.

tapi bergambar ngan maksu jer..org lain even her mom skali pun, tak layan punya la…

heheehhehe..

kali ni aku amik aksi dier makan sesuatu…cuba teka makan apakah ini?

030520111596 030520111597 030520111599

jangan terkejut ok…ini dier makan mangga muda..(mangga epal tue)

bukan epal yer…

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

comelll betull dia!! geram sgt, ni tgh ngandung nak tgk muka dia aje, leh dpt bb muka comel cam dia :) heheheh
Hidung Aku Tetiba Teramat Kembang Selama Dua Hari Satu Malam

Reflisia said...

comel kan Ieda...=)
Geram sangat kat dier

Hanis Azla said...

ala comelnya.. tgh bayangkan dia makan nasi dgn ayam kicap tu.. tentu lg comel.. Salam kenal yer..

Reflisia said...

Hanis...thanks for visiting ma blog and salam kenal =)

..she so cute..kalau makan tue nak cute jer muka..hehehe