.

.

Monday, May 16, 2011

Mereng at Papa John’s Pizza

Conversation on Friday the 13th May 2011

Si Isteri : Abang, esok jadi ker nak teman sayang S H O P P I N G?

Sang Suami : ermmmm……(berfikir panjang..macam banyak business plak fikirnya)..tgklah

Si Isteri ; ala esok sayang nak antar kek coz ader orang tempah, then kita trus shopping kat IOI Mall jer lah

Sang Suami; OK…

Si Isteri; (senyum sampai ke telinga….sambil dalam hatinya ‘ YAHOOOOOOOOO! sok shopping nyah..mak tak sabar ni nak abiskan duit laki mak…nhehehhehehe)

so last weekend on saturday aku and sang suami abiskan cuti dan duit kat IOI Mall Puchong..

sebelum sampai sana, dalam kepala otak kitaorang ni nak makan jer coz tak lunch lagi, apabila sesampai jer sana tgk ader la plak PADINI SALE, ya ampun, trus kenyang jadinya!

aku and sang suami mula la separate,, memasing pg ke department masing2, dier ke bghn lelaki dan aku ke bahagian perempuan…

weeeee..best giler dapat shopping camni..hehehhe murah giler sampai discount 70%..bila kami bertemu semula memasing2 penuh baju kat tangan…heheheh kelakar plak aku rasa..

lepas dah abis bayar semua barang yang disambar, barulah memasing rasa lapar..mula lah merewang2 cari tempat makan best..

finally jumpa PAPA JOHN’S PIZZA…so decided nak try la coz asyik tgk flyer kat umah jer pasal papa’s pizza ni.

bila lapar kuasai diri macam2 nak makan, ikutkan nafsu aku …uiiiii macam2 nak order,,,

140520111687 macam biasa sebelum makanan sampai aku akan snap 2-3 keping picha aku and sang suami

140520111680 sang suami yang dah keplaparan dah ni…

140520111685 kitaorg tak amik set meal dier but kitaorg amik ala-carte…

so sang suami ngan Coke nyer dan aku Ice Lemon tea

140520111690

dah start mereng bila makanan lambat…biasalah kalu pizza it’s always take a few munites kan

so both of us mula la buat aksi2 mereng tuk hilangkan rasa lapar tue..masa shopping tak heengattt plak lapar

140520111692

140520111693

inilah makanan kami, aku nyer Meatball bake dan sang suami nyer Papa John’s Special

140520111694

Ini Papa John Special RM8.90

140520111695

Meatball Baked RM10.90

140520111696

Ini Pizza All about meat size 9’ RM 21.90

140520111697

140520111698

kat Papa John ni setiap pizza dier bagi sos dier..try la ..best

140520111699

ini lah meatball aku

Takder la mahal sangat sebenarnya makan kat sini..ok la setakat makan berdua..=)

No comments: