.

.

Tuesday, May 24, 2011

Penganggur Semula

Baru sehari kerja dah tak tahan ker?

heheheheh..aku jadi penganggur semula..semalam start kejer kat satu company ni!..

sangat tak tahan la…(maybe dah lama kot tak kejer opis ni kan!)

sampai migrain la aku pagi ni…adoiiii lepas tue ader la a few thing yang aku tak NAK tuk teruskan kerja kat sana…tak perlu la kot aku mention kat sini coz ini p&c..

hehehhehe..lagi pun aku selesa jer dok melepak kat umah ni…buat kek, masak dan jadi malas semula….weeee hehehehehe!

apaper pun, aku berdoa secepat mungkin la di posting kan ke sekolah berdekatan rumah…amin!

No comments: