.

.

Monday, May 9, 2011

Pesanan Penaja ~ Fast & Furious 5

f5

saper dah tgk citer??? angkat tangan!

saper yang dah tgk, minta tolong jawap soklan ni yer…

Adakah Eva Mandes adalah salah seorang pelakon filem Fast & Furious 5?

ok tinggalkan soklan tue seketika…

talking about the movie memang best giler la…aku dah tgk citer ni last weekend.

sangat teruja…kalau ader 3D mesti lagi gempak kan..

ok2…regarding my entry tittle is Pesanan Penaja..nak habaq mai ni..kalau tgk citer ni biar lah sampai abis…sampai abis mean bukan sampai keluar segala senarai nama pelakon, producer, penulis lyric atau pereka cerita tue…

tapi sampai semua senarai nama2 tue abis…dan selepas tue akan kuar part akhir  sebenarnya ader lagi scene antara The Rock dan Eva Mandes tau….haaaaaa

barulah soklan atas tue terjawab…hehehhe

Those yang dah tgk, adakah anda terlepas part terakhir antara Eva and The Rock?

heheheh..aku pun dapat tahu sebab sorang kawan aku ni Fadhli Tahir, dier yang terlebih dahulu tgk citer ni dan memberi pesanan supaya tunggu sampai cleaner masuk tau…

dan sesungguhnya aku tak tipu bahawa aku tunggu sampai lah cleaner masuk cinema tue nak kutip sampah and aku antara yang tak terlepaslah part terakhir tue coz part yang akhir tue akan menunjukkan sambungan cerita F & F 5. so maybe akan ader F&F 6

so kepada sesiapa yang ingin tgk movie ni kali pertama mahupun kedua atau ketiga jgn lupa tunggu sampai abis tau….

neway Mekasih kawanku atas pesanan itew….

070520111640070520111637

before movie time, lepaking at Teh Tarik Place

 070520111630 070520111635 

070520111639070520111643

  kudapan dikala lepaking

No comments: