.

.

Thursday, May 12, 2011

Project Bosan II ~ Sewing!

Wee..abis sudah Apam Polkadot saya.

Semalam bawa semua apam polkadot saya ke umah family inlaw saya, and kat sana dapat makan beramai2..hheheheh (sangat suka bila dapat pujian….jgn riak ok!)

ini lah aktiviti saya, apabila masak lebih jer, sure bawak ke umah mom inlaw bagi dorang rasa juga apa yang dimasak kan!..

Hari ni kurang skit bosan coz pepagi buta ader hal kat Uni…so baru sampai umah ni..

Tadi masa dalam keter on the way back, terfikir nak potong kain untuk project sewing aku ni…

kain dah beli almost a week, skang ni masa tuk buat polar and potong kain jer..(jgn hangat2 tahi ayam dah la aku ni)

ok la saya nak buat polar dulu nie…nanti dah siap saya update k..

DSC08938

    No comments: