.

.

Friday, May 6, 2011

Small Gathering with them

Owh miss them..

Geng aku masa course DPLI UPM ni ader 6 orang, aku, Lala, Nun, Tina, Ida and Kinah.

rindunyer saat belajar, bergembira bersama, stress ngan assignment yang banyak, shopping bersama dan releasekan stress KAROK bersama.

Owh Tuhan…saya rindu mereka..bilalah satu geng ni nak bertemu lagi, maybe masa KONVOKESYEN agaknya kan!

kawan2 aku ni semua duduk luar KL..aku jer kat sini. so nak jumpa pun bila masing2 ader hal kat UPM la..

last jumpa pun hanya 2 orang jer Kinah dan Ida..tue pun sebab memasing nak submit form ker UPM after abis praktikal..

paperpun aku sangat happy dapat bercerita ceriti ngan dorang tentang pengalam praktikal..

I wish kitaorg dapat jumpa lagi…=)

small gathering ni kat Alamanda jer tempat yang kitaorg slalu lepak after kelas. heheheh

250420111547 makanan kami

250420111545 250420111546

muka aku yang pucat lesi coz no make up at all..

No comments: