.

.

Monday, May 23, 2011

Try to be Mom and Dad

Alamak lupa la nak renew JCard…!

Semalam, pg JJ Sunway Piramid coz nak shopping..biasanya kalau bershopping ni aku slalu berdua ngan sang suami jer…tapi kali ni kitaorang berempat

niece and nephew kitorg nak ikut…aku and sang suami dari umah inlaw aku kat PJ, so dorang ni pantang tgk maksu and uncle bob nak kuar jer, pasti nak ikut..

aku and sang suami pun bawak la 2 orang ni…nasib baik 2 org jer bukan 5 org (anak buah aku semuanya 5 orang..and paling besar pun darjah 1..)

aku memang tak sangka, walaupun bawa dorang ni aku and sang suami still boleh shopping!

dua budak comel ni tak meragam and takder plak request yang bukan2…bagi jer sorang satu lollipop, maka diam lah dorang…

sampaikan maksu boleh beli 3 helai pant la…hehhehe

untuk bagi upah dorang ni, bawak la dorang makan donat coz both of them ni memang hantu donat..

weeee…suka la dua budak cumel ni dapat makan donat..

walaupun seharian bawak mereka berjalan-jalan dalam shopping complex ni. aku dpt juga rasakan sebagai seorang ibu yang menjaga anaknya dan membawa anaknya berjalan-jalan..

sangat happy with them and sang suami yang sangat sporting nak layan karenah bebudak tue…tak sangka aku..selama ni aku risau juga takut2 sang suami tak suka dukung2 budak ni…rupa-rupanya tanggapan aku salah…nampak sangat dier dah bersedia untuk menjadi seorang DADDY…

 2205201117892 budak comel yang dah mula bosan menunggu Uncle Bob fitting baju…hehehe

 

220520111793 weee…maksu umpan dorang ngan Baby Donut ni…=)

 

220520111791

uncle bob yang suka melayan keletah Irdina

220520111792  Si abang yang suka bergambar tapi tak pandai…coz asyik nak bergerak jer amik gambar! ko ingat maksu amik gambar guna DSLR ker?? (tak kuasa nak usung DSLR tue pg shopping)setakat phone HP jer yunk oiii

Jom layan Picha..

220520111794 220520111795

Our lullaby

 

220520111799 bebudak yang suka donut

 

220520111800 sayang IRDINA…mwaaaahhh

 

220520111802 maksu layan budak comel

 

220520111804

sempat lagi maksu dok possing kat situ

No comments: