.

.

Tuesday, June 21, 2011

Amirah Syafiah masuk TV (MHI)

1st thing, wanna wish Happy Father’s day to all daddy in this world..

saper eah Amirah Syafiah tue? Model ker? Pereka Fesyen ker? or Underground singer? haaaa..nak tau baca sampai abis!

setiap pagi sebelum kuar umah pegi kejer sure MHI jadi tatapan…

semalam (Isnin 20th June), MHI membincangkan pasal Sambutan Hari Bapa..ader la beberapa segmen mengenai bapa yang telah di tayangkan..

antaranya make over B A P A, masakan B A P A ( ini jer yang sempat aku tgk)

ok tuk segmen Make Over Bapa ni…MHI akan make over seorang bapa yang terpilih dan Bapa yang bertuah itu ialah En Saiful Amin Bin Jalun…

pada mulanya aku tak de la kenal lagi saper En Saiful Amin ni…after MZul (pengacara MHI) mempersilakan keluarga En Saiful Amin…tetiba terpaku aku melihat A M I R A H dalam TV…

wooaahhh! ini student saya….di saat ini aku sedar yang aku adalah Cikgu..hehheheh

rupa-rupanya En Saiful ni adalah bapa kepada Amirah ni…

tapi tak sangka student saya masuk TV…nampak she’s like remaja dah berumur 18 tahun la dalam TV…( hakikatnya dier baru form 1)..

hehehhehe…bangga aku walaupun bukan aku yang masuk TV…

paperpun she’s my feveret student la and aku memang suka mengajar kelas dier..

kalau uall nak tau saper Amirah Syafiah ni tgklah gambar kat bawah ni!

246786_165967423467098_100001615248569_437985_6217691_n to amirah; cikgu “curik” pict ni dari FB kamu…hehehhe

223494_156028614460979_100001615248569_367261_2200997_n1 Cikgu Masz & Amirah Syafiah

No comments: