.

.

Wednesday, June 8, 2011

Birthday Party Eiymann~ Son of E-car Nazrin

Last Sunday aku and sang suami pg beday party anak Tokey Besar Kek di abad ni..iaitu kak E-Car Nazrin..

uiiii ramai yang dtg….makanan pun best..

yang bestnya sesampai jer aku kat sana dorang semua dah mulakan upacara potong kek..pastu aku masuk jer ader seseorang menegurku…R E F L I S I A !

heheheheheh sapo la hai itu? upanya Kak Aisyah (kakak sulung kak E-car)

tak sangka ader juga yang kenal aku walaupun setakat tgk dalam fb…aku ni tak cam sangat la kalau tgk realiti dan online..

ampun yer kalau kawan2 fb yang terjumpa and aku tak kenal…

tapi kak Aisyah ni memang aku kenal…heheheheh dier la org pertama yang aku tegur kat sana dan sempat kitaorg borak panjang pasal kek ni…

opppsss dier pun tokey besar kek tau kat belah utara…Mantap tue siap boleh jual kek lapis lagi…aku lah antara peminat kek lapis dier…sempat lagi tue membeli kek lapis Kak Aisyah ni..

Menu untuk party ini sangat cantik dengan color kuning and biru,antaranya ader pop cake, apam polkadot, blueberry cheesetart, mihun sup, mee kari, air oren and air purple (taktau plak namanya) hehehehhe…

aku dan sang suami asyik makan jer kat sana…yang menjadi kegemaran di hati ialah kek lapis..

Aku sangat teruja dengan birthday kek yang cantik giler…fuhhh cayalah kak Ecar…akak memang superwomen! yeay

aku tak sempat nak amik picha banyak2 coz aku terlupa yang charge bateri camera and fon plak mengalami nasib yang sama bateri kong…adoiiiii! hanya beberapa pict penting jer yang sempat aku snap..

DSC09150 birthday kek yang cantik sangat

 

DSC09145  birthday boy…Eiz Eiymann Nazrin

 

DSC09148 bersama Kak Ecar Nazrin

 

DSC09147

last but not least …tokey kek lapis sedap…kak Aisyah (kakak sulung Kak Ecar)

3 comments:

mama tisya said...

meriah..akak tk dpt p aritu..kalo tk, leh jmpa masz

Farra Dhelina said...

ala tak dpt tgok pic kat ofc ni..

fra tak dpt attend..ruginya..

Reflisia said...

mama tisya, masz bawak juga adiah tisya sebab terfikir kot2 erin datang kat sana juga...hehhehe, takper nanti kita jumpa k..

farra, miss u...