.

.

Tuesday, June 28, 2011

Blogger in Intrend Magazine July 2011 ~ blog saya pun ader juga!

intrend

sah!

memang sah!

sememangnya sah blog saya masuk magazine!

Glamour mak nyah! ” (dengan nada Scha Al-Yahya dalam citer Awan Dania 3)…heheheh

excited la uolls…tak pernah pun berangan nak glamour ni tetiba masuk mag, memang la sukeeerrr…

tapi aku pelik la juga macamana dorang tau blog aku? saper eak bgtau? setahu dan seingat aku tak pernah plak aku bgtau Intrend atau masuk mana2 contest kat Mag Intrend ni pasal blog aku…ishhh

ermmm maybe Intrend bukak blog orang lain dan ader link plak ngan blog aku kan..pastu dier baca blog aku then tertarik kot nak masukkan dalam Magazine Intrend Edisi Julai 2011 ni…

paperpun thousand Thanks to Intrend yang memilih blog saya dan juga sudi paparkan blog saya yang simple and serba kekurangan ni…

………………………………………………………………………………………………………………

Petang semalam pas balik kejer, terus aku meluncur laju dengan Bobi ke kedai magazine…

“tokey, magazine Intrend July dah ader ke belum?” aku malas dah nak mencari coz dah tak sabar nieyh, so trus jer bertanya tokey kedai tue…

dengan rasa happy aku membeli mag ni dan kat kedai tue juga aku selak2 cari kat mana ader blog aku ni…hehehhhe (tak menyempat-nyempat!)

weeeee…kat sini rupanya (kat segmen Bicara Maya)..

walaupun kecik tapi tetap buat aku tesenyum lebar sampai ke telinga!..=)

jom kita tgk (mesti la aku amik picha, wajib tue)

270620112136

Intrend July 2011

270620112140

page ….(alamak lupa la page baper ni)

270620112141  segmen Bicara Maya

 

270620112126

tadaaaa….ini lah blog saya http://cincinmasmerah.blogspot.com

(blushing awok tau, intrend puji awok sebegini! dengan nada usop wilcha)

………………………………………………………………………………………………………………

Bukan blog saya jer ader kat sini malah a few blogger lain pun ader…dan pilihan Magazine Intrend July 2011 ialah blogger Lynna Hirman (she’s deserve ok!)…blog ni juga adalah blog feveret aku juga…setiap hari mesti jenguk la…nak tau kisah fesyennya, anak2 dier yang comel dan kisah perjalanan hidup dier yang agak menarik sangat…paperpun congrate dear…mwaaahh to ur twin yer darling…

270620112131

http://kisahlynna.blogspot.com

 

dan ader beberapa blogger yang tak kurang hebatnya cerita mereka…jom tgk, siapakah mereka..

270620112127

ini lah owner blog yang bgtau aku kat chat box yang blog aku masuk mag…Thanks babe..mwahhh

blog dier pun best ~ http://hanamarvelloves.blogspot.com

 

 270620112128

aku suka blog ni coz cantik giler gambar2 dier…..love it!

http://fadhlynnsameon.blogspot.com

 

270620112129

  blog ni pun best http://ghaffszahari.blogspot.com

 

270620112130    

owh cutenyer baby dier..suka sangat aku tengok!

http://khayranyfadzlyny.blogspot.com

 

sekali lagi T E R I M A  K A S I H  Intrend…pas ni saya akan jadi pembaca setia kamu..ngee =)

20 comments:

mama tisya said...

hah mmg femes dh tu...hehehe

mummy_ayu said...

wah..memang famous amos la..congrats!!

LuN@_aiDi said...

wahhh congraz laling!! sukesuke^^ kisahkami pn mahu juge ler..hihihi

Lyna Shaari said...

chewaaaaaaaaaaaaaahh.dh siap reveal psl entry kite pakat masuk intrend bulan july..kikiki.glam nyah ;D

Farhana Malek said...

mintak izin nak ambil gambar2 kat atas ni boleh eh? hana tak sempat nak snap & upload gmbar kat magazine tu. tgk you dah upload, hana minta izin nak blogging guna gmbar kat blog u k. :)

missina said...

wahhh dasat nye masz,,glamer tu sampai leh mask mag,,congrates!lps ni mest lg glamer u,,,nak kena cr mjlh intrend gk lah,,

kekodokbulat said...

salam...

wah tahniah cik masz...semoga semakin succes...salam kenai..

et

jeBateja said...

wahhhh....sure bangga hang erk....kalau den...kenduri 3 hari 3 malam....ahakz

bunga said...

wahh..taniah..cayalah..

Reflisia said...

mama Tisya, & mummy Ayu ; u guys my inspiration tau nak jadi femes...=) tapi saya masih belum femes macam mama tisya and mummy ayu lagi...

Reflisia said...

Luna; mekasih sayang coz menjadi pembaca blog ni...mwaahhh thanks

Reflisia said...

Lynna; Nyah kita dah glam la nyah!...mak sukaaaaa! heheheh
dear, congrats!

Reflisia said...

Farhana Malek, thanks babe bgtau kat i tau....mwaahhh

eh nak amik picha tue silakan...i izinkan dengan ber "tag"...hehehe

Reflisia said...

Missina, ishh idak glemer sangat pun..masuk mag pun ciput jer kat hujung2 tue haaaa...neway thanks yeah =)

Reflisia said...

Kekodok bulat; mekasih et..same goes to u....=)

Reflisia said...

jeBetaja; ish...tak sampai la nak buat kenduri lagi...hehehhehe

Reflisia said...

Bunga; tq dear..=)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

jeguk ne pun thru intrendla ne.. jemputla datng blog saya..selamat bkenalan...

Reflisia said...

hye mama amana, thanks datang jenguk kat sini..=)

Yuliana Wahit said...

tahniah.. :)