.

.

Thursday, June 23, 2011

Breakfast for Dinner

Thanks sang suami kerana sediakan dinner tuk si isteri yang setiap hari lewat sampai rumah dari opis!

since aku kejer ni, sang suami jer yang asyik buat dinner tuk kami…sebab sang suami sampai umah awal dari si isteri…=)

Aku bersyukur sangat dapat seorang suami yang memahami dan bertolak ansur…i love you so much Bugs…

May Allah bless our relationship till die! aminn

Malam tadi we all makan set breakfast…hahhaah, kelakar kan bunyik nyer!

time breakfast tak sempat nak buat semua ni, so buat tuk dinner…heheheh…aku belasah jer, janji makan (dah kata maharaja makan dan tidur, so takder hal la makan aper pun..hehehe)

210620112046 baked bean + sosej with cheese inside + ommelet + garlic bread

prepared by Chef Bugs

No comments: