.

.

Wednesday, June 29, 2011

Double Happiness ~ Blog saya menjadi pilihan Mag lain pulak!

wah tittle, macam awok ni artis uoll…

blog baru masuk seciput kat majalah pun nak kecoh ker? hahahhaha..

uollls, mak tak kisah la uollls nak cakap aper pun…coz mak dah glemer dah skang ni…hehehehe (gurau jer ok!)

ishhhhhh semua tue sekadar penghias kertas jer…lupakan kata-kata di atas k coz ia sekadar gurau senda di blog saya!

yang aku gembira lagi ialah blog serba kekurangan ni, menjadi pilihan hati Blog Mr & Mrs Aidi plak untuk segmen Pilihan Kisah Kami…bukan magazine eak! heheheh

wah….mana tak happy kan

blogsaya2 jom tgk kat sini ~

blogsaya3

terima kasih la Mrs Aidi/ Luna coz sudi memilih blog saya yang simple and serba kekurangan ini

sebenarnya aku memang tak tau pun blog ni ader segmen Pilihan Kisah Kami ni..owner blog ni berada kat Auckland, New Zealand…

dier selalu datang blog aku nak tgk Malaysia kot coz berada diperantauan kan…memandai jer buat tafsiran sendiri…=)

bak kata pepatah; hujan emas dinegeri orang hujan batu di negeri sendiri, sudah tentu hujan batu juga menjadi pilihan hati…

begitulah kot aku rasa situasi blogger ni…(ampun yer Mrs Audi a.k.a Luna kalau salah tafsir)

Walaupun we all baru jer kenal (secara maya) tapi aku pun suka kawankawan ngan dier…Luna pun dah kawen and ikut hubby nyer ker NZ…macam aku juga dah kawen and masih belum mempunyai cahaya mata (insyaAllah pas ni rezeki aku dan dier plak kot…amin)

dier juga suka jejalan kat blog aku ni dan suka meninggalkan mesej…cer uolls tgk kat box Commento Addict tue…yang paling tinggi markahnyer si Luna ni la..(mekasih yer yunk)

aku plak suka melaporkan keadaan cuaca Kuala Lumpur kat dier…hahahhah (dah rupa pembaca laporan cuaca kat TV dah) hehehehe

neway, thanks darling…kita kawan sampai bebila k…=) dan untuk blogger lain juga saya nak kawan ngan kamu sampai bebila juga tau!

6 comments:

mama tisya said...

femes gk tu..hehehe..yela bole tgk view blog die kt NZ plak kn

LuN@_aiDi said...

hahahha.. macih lalink utk entri ini^____^, terharu neh ^^balik M'sia nnt kter jmpe yea..hihihi.. kteorg nnt dok area Bangi jer.. err shoutout blog i kne sorok wat semntara waktu neh sbb ader cik anon yg tidak diingini cuba utk membuat kecoh disitu..hihihi sowi yer yunk xleh nk melaporkn cuaca lg..

Ieda Al-Habsyi said...

wow! pemes wehhh meh otogerap! hehehehe :)

Reflisia said...

Mama Tisya; blog awok sampai NZ jer...tapi blog kome dah sampai LONDON tau..hehehehehe

Reflisia said...

Luna; thanks to u too darling...

lalink, arini KL hujan pabila i kuar umah nak gi opis...tapi yang bestnya i sampai awal kat opis...=)

pasal chat box tue, ermmm i pun tak faham la kat dunia ni...ader juga yang cuba nak rosakkan silaturahim antara manusia ni...bukan u sorang jer yang kene, ramai lagi blogger lain yang kene dear..takper...paperpun i akan laporkan cuaca di comment box u k..

Reflisia said...

Ieda, sesekali sampai NZ weh...tapi aku setia di Ipoh...heheheh =) mwaahhh to amanda and perut ko(untuk coming baby)!