.

.

Tuesday, June 14, 2011

English Song by Dato’ Siti Nurhaliza

weeee…teruja aku nak dengar lagu Dato’ Siti dalam english!

tadi masa drove to ofis, aku macam biasa layan Hot.FM la kan! kebetulan arini Fafau and FBI temubual Dato’ dengan event Simplicity kat UiTM tue,,,,

pastu cerita plak pasal album terbaru Dato’….perghhh kali ni English Album ok yang akan launch on July and the 1st single from that album will be on radio by end of this month….

tak sabarnya dan keterujaan memuncak plak rasanya! lebih2 lagi aku dengar plak skit jer lagu english yang Dato’ nyanyi skit tadi tajuk dier NOBODY ELSE …..

perghhh best giler lak rasa!…tak sabar la…plesss cepat skit hujung bulan…nak dengar lagu Dato’ Siti Nurhaliza (padahal tak sabar nak tunggu GAJI)…

neway tahniah atas album baru Dato’ yang bakal launch nanti..

semua picha ni aku amik dari google…thanks mr/miss google

No comments: