.

.

Monday, June 27, 2011

Hujan di Kuala Lumpur

Jammed!

Kalau sesapa yang kejer kat KL ni, drive ke opis, memang tak sah kalau tak jumpa jammed kan! nak2 plak hujan di pagi hari atau di kala petang…sure berejam dalam keter…

hari ini ( 27th June 2011) , Alhamdulilah pagi2 lagi dah turun hujan rahmat…

bagi mereka yang tak bekerja diwaktu pagi sure seronok tido kat umah kan! tapi aku kene tempuhi pagi yang sejuk ini untuk ke opis..

kalau hujan, sesiapa yang selalu pg kejer naik motor, sure hari ini bawak keter ke opis…

bila ramai yang drive to opis, maka bertambah bilangan kereta di jalanraya, maka kesesakkan pun berlaku…

seperti biasa harini kuar umah dalam pukul 7.30pg…

dan kebiasaannya akan amik masa 45minit sahaja untuk sampai opis..tapi harini aku sampai opis pukul 10.45 pg.!

3 jam dalam keter….huk! kaki pun dah jammed rasanya nak tekan minyak and break..(nasib baik keter auto)

paperpun dah selamat sampai opis…Alhamdulillah! 270620112107 270620112106

2 comments:

LuN@_aiDi said...

sy yea yunk!! hujan rahmat tuh..^___^ huhuhu

Reflisia said...

Luna; yunk, itu lah nyer...=)