.

.

Tuesday, June 21, 2011

Kebakaran dekat Jalan Puchong

Al kisah bermula petang semalam masa nak balik ke rumah dari opis..

aku tak pasti la exac kebakaran tue kat mana..tapi bermula aku masuk Jalan Klang Lama dari federal highway tue, aku dah nampak asap berkepul2 naik ke awan…

aku dah mula syak sure ader kebakaran ni..tapi tak jammed pun..

oklah aku meneruskan perjalanan hingga la ke Jalan Puchong menuju Taman Kinrara…tetiba terdengar siren B O M B A

sah! memang sah! kebakaran berlaku..bukan lagi asap kilang, atau pembakaran terbuka yang aku fikirkan…

tapi aku memang tak tau la exac tempatnya kat mana..tunggu gak news kat TV malam tadi tapi takder berita…tengok news pagi tadi pun takder berita juga..

maybe kebakaran tak serius kot! moga2 tiada kemalangan jiwa berlaku…

200620112040 200620112042

200620112043

200620112041

Ini jer la yang sempat aku snap…

No comments: