.

.

Wednesday, June 1, 2011

Make Over ~ Mata

suka tak make over urself?

aku ni memang suka make over tapi tak suka kalau terOVER..lebih2 lagi kalau orang yang nak make over aku tue over skit kan!

tapi aku ni susah skit nak percaya tangan orang nak conteng muka aku ni…kecuali dier memang betul2 make up artist atau memang aku penah tgk hasil dier..

kalau bab M A T A tambahan pula nak pakai eyeliner kat mata aku lagi aku tak percaya!…bukan per aku penah ader pengalaman dulu semasa event besar aku, seseorang yang mengaku dirinya PRO dalam memakai eyeliner ni and tiba kat mata aku jer….Umangai..bergerigi mata mak, nyah! pastu mak pakai sendiri la…

sampai la skang ni kalau bab pakai eyeliner memang aku tak percaya sangat org pakaikan and biarlah aku sendiri yang pakaikan!.

baru2 ni aku ader pg satu shopping mall ni…nak try eyeliner..so sale gal tue nak try pakaikan kat aku…ehehehehehheeh

aku pun sajer menyerah diri, malangnyer eyeliner yang dipakai sebelah tebal and sebelah lagi nipis…and aku takder nak marah dier pun coz aku tau aku jenis cerewet pakai skit bab2 conteng muka ni…

so finally aku yang pakai sendiri…dan paling best sale gal tue puji aku pandai pakai eyeliner katanya …(kembang semangkuk kat situ) hehehe…paper pun congratulation to sale gal tue coz berani mencuba nak pakaikan aku eyeliner…

Gambar kat bawah hasil nyer…=)

300520111898 credit to my sista in law yang amik picha ni …

aku shopping ngan dier time ni..heheheh

No comments: