.

.

Thursday, June 2, 2011

Office ~ Day 2

Morning…

Day 2 at office..dah lama tak kejer kan!..last week masuk kejer sehari dah tak tahan…maybe environment tak kene kot!

Alhamdulillah hari ni dah hari kedua saya masuk opis…moga saya dapat stay lebih lama di opis ni..

sebenarnya ni adalah office lama saya…ngeee! sebelum saya masuk GOMENT line, saya bekerja di sini..

kat sini memang best skit coz kejernyer macam free and easy style..so takder la skema tod sangat. masuk kejer pun tak der ikut rule punctual nyer…kalau bosan boleh lepak cafe kat bawah….wahhh heaven!

Boss kat sini dah soh aku masuk sejak aku abis praktikal lagi, tapi malangnyer aku yang mengada-ngada nak relax dulu la konon, nak cari kejer kat tempat lain la dulu, nak fikir la dulu dan macam2 la alasan…hehhehehehe

last2 kat sini juga aku datang…sebab? sebab aku memang tak bleh blah ngan tempat lain kot and aku rasa selesa kat sini walaupun jauh banyak dari umah aku…

harap2 aku ok and tak mengada-ngada lagi..hehhehehe

sompek lagi pepagi buta ni dok bersnap guna webcam aku ni…mesti budak sebelah aku ni pelik and terpinga2 coz tgk aku dok senyum and pelbagai gaya sesorang depan Lappy nieyh…hehhehe

110602-091758

110602-091859

110602-092558

110602-092635

110602-093728

2 comments:

rosemyn said...

aiii...bos x nampak ke awek? ekekeke! comel ko posing awek! ngeee

Reflisia said...

hikhik..boss tak nampak yunk...