.

.

Monday, June 20, 2011

Pizza Hut – Eat, Laugh and Share

Pejam celik, pejam celik dah Sunday…

macam baru jer bercerita pasal Sunday last 2 week…tup tup dah citer pasal Sunday last week dah!..

paperpun semalam atau Sunday, aku dan sang suami pg jejalan kan IOI Mall Puchong lagi…(dah jadi tempat mainan kami dah IOI ni..coz dekat ngan umah!)

kalau bosan dan malas nak redah KL, jejalan kat sini jer la..sambil jalan boleh makan dan buang duit (shopping la kan!)

so semalam tekak nak makan pizza…tapi kali ni nak makan Pizza Hut coz dah lama sangat tak makan pizza kat Pizza Hut ni…

erm menu kami smalam Set Meal 3; 1 Regular Pizza + 2 Drink + 2 Soup of the day + Garlic Bread…

macam biasa akan ader side dish yang akan ditambah (org haloba…camni la, hehehehhe)

kenyang giler la rasa pas masuk 3 slices pizza and pluss the side dish yang diorder ni…

Alhamdulillah….di saat2 kekenyangan itu aku bersuara ngan sang suami, “ kita makan ni terlebih2 kan! macamana la orang tak cukup makan kat luar sana kan?'”

adoi ayat shaydu tue…sang suami pun bersuara “ sebab tue kita kene bersyukur atas nikmat yang diberikan!”…

Syukur Alhamdulillah =)…seperti biasa (bukan luar biasa) setiap kali makan sure akan amik gambar nyer la…

 190620112009190620112010

Pizza Hut –Eat , Laugh and Share

 

190620112014

memula nak order ni…tapi sebab dah mengidam yang lain so tak jadi..

 

190620112015

ini side dish we all

 

190620112016

thanks to sang suami yang rela jer melayan karenah isterinya

 190620112018

possing maut ni kemestian hidup..hahah

 

190620112021 mountain dew + pepsi

190620112022 soup of the day

 

190620112025 garlic bread with him

 

190620112026 Hawaiian Chicken Pizza

 

190620112027 Tripple Platter… sama tak macam gambar kat atas tue?

190620112028    

190620112020  ….cik owner blog Reflisia Wiwivia

No comments: