.

.

Sunday, June 12, 2011

Red Box The Curve

dah lama dah!…apa yang dah lama?

dah lama tak karox ngan my Boss ni…

bagai orang mengantuk disorongkan bantal la kan…bila diajak aku and my colleague pg karox…

last aku karox ngan Kak Odd a.k.a boss aku ni tahun 2009 dan dah 2 tahun berlalu..dan last friday kami meneruskan semula aktiviti karox ni..hehehhe

sebenarnya last friday, she asked me tuk lunchie sama….pastu bila we all dah lepak kat cafe and suddenly terkeluar plak nak lunchie kat karaoke…

pantang sebut karaoke mesti ON punya la…(sporting kan boss saya! i love you la boss)

apalagi satu opis turun and drive to The Curve coz itu jer tempat yang best and terdekat kot!..hehehhe

apalagi lunchie kat Red Box The Curve la…aku ordered fish and chip sebagai menu lunch last firday!

erm talking about lagu, aku pilih lagu2 yang sesuai dengan suaru aku yang sumbang merdu ni...hhahahhahah

antaranya;

1. Bila larut malam ~ Saloma

2. Selamat Pengantin Baru ~ Saloma

3. Bukti ~ Fiq

4. Akan ku tunggu ~ Candy (lagu wajib tue)

5 – 10 . aku dah lupa…heheheheh

sempat lagi sesampai kat sana amik picha dulu….hehehehehhe

100620111939 my boss yang cantik (bodek yang ikhlas)

100620111941my colleague 

100620111942 riang ria kanak-kanak ribena

100620111944

time to order makanan

100620111943bz pilih lagu!

 100620111945

siap ader member kad ok..not mine but my boss punya!

   100620111946 100620111948

candid yo!

100620111950karaoke tegar

 

100620111951 aku yang membuntalkan diri..

3 comments:

LuN@_aiDi said...

wahhh syoknyer karok! dah lama dh kteorg xkarok.. huhuhu

Fadli Tahir said...

Me love karoks!!

Reflisia said...

LuNa, kalau karoks kat sana sure takder lagu malay kan! heheheh..takper nanti balik Masia jom kita Karoks bersama k...=)

Fadli Tahir; me tooo....=)