.

.

Thursday, June 16, 2011

Usop Wilcha ~ DJ Hot.Fm

wow! awok boleh dengar suara Usop (ala Usop dalam hantu kak limah tue..yang dok bakor2) skang ni kat Hot.FM…

ader sesapa yang tak kenal ker ngan Usop Wilcha ni atau Usop Bako? hehehehhe semua dah kenal kan! kalau tak kenal gak tgk gambo kat bawah tue…

skang ni Am Crew dah jadi berempat since Usop dah masuk jadi orang baru dalam keluarga Hot.FM….pas ni sure radio Hot.FM meletup nyer la…hehehhehe

uollss..kalau rasa nak gelak ngan telatah Farra Fauzana, Wak A.G, Agent FBI dan Usop Wilcha, dengarlah Hot.FM pepagi buta….ini lah pengubat hati aku di kala jammed nak gi kerja..

Tahniah tuk usop atas job baru anda iaitu DJ Hot.FM..inilah namanyer rezeki

awok suka tau dengar suara Usop yang agak kelakar kat radio…Moga usop terus success yer…awok akan terus menyokong Usop Wilcha dan Hot.FM!

image credit to goole

image

ini lah usop wilcha

2 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

aloo..takdengar pon pagi tadi, melepas ieda! :)

Reflisia said...

Ieda, tunggu sok plak eak...dier skang dah ader tiap2 pagi..heheh