.

.

Friday, July 15, 2011

Arsenal Vs Malaysia

Last 13th July 2011, Friendly Match between Arsenal and Malaysia.

pada malam 13th July tue, aku and sang suami berdoa agar ader live kat TV la…

apa lagi, kalau nak tgk bola, we all mesti akan sediakan kudapan  semasa tgk bola..so malam tue aku aku buat cempedak goreng.

dalam pukul 8.00pm aku sediakan cempedak goreng dengan harapan match akan start on 8.30pm…huhuhuhu

bila dah 8.30 pm, sang suami mula check semua channel yang berkemungkinan akan tayang live from Bukit Jalil la kononnya…

cari punya cari and finally tak jumpa…and we’re expect have no live show the match between Arsenal Vs Malaysia..

so dengan perasaan sikit hampa we all layan movie kat channel 412 jer la…ehhhh tapi masih belum 100% hampa tau…

we all had cempedak goreng yang sangat manis dan sedap..dah lama tak makan rasanya..sampai licin la sepinggan

Thanks Sue a.k.a jiran aku yang bagi sebiji buah cempedak…sedap sangat! thanks dear..(terasa macam kat kampung plak, jiran bagi itu ini..kebetulan Sue ini satu negeri ngan aku juga)

and aku dan sang suami sebenarnya dapat juga tgk live Malaysia Vs Arsenal kat

Watch Online Sports, News and Entertainment for free at Atdhe.Net

Result ; Malaysia 0 and Arsenal 4 (neway good job Masia..i love Masia)

130720112337

Cempedak Goreng

130720112338

1 comment:

LuN@_aiDi said...

yunk!! nape letak cempedak goreengg!!sumpah sangat teringin.. pos kt Nz cempedak sebijik bley?!hihihi

Takoyaki?!soo yummy!!