.

.

Friday, July 29, 2011

Baju Raya from Designer

Amboi nyah, puasa belum lagi dah citer pasal raya!

hehehhehe…aku nak bercerita alkisah baju raya ni…Opppss!

sebelum tue aku amik kesempatan entry ni mengucapkan SELAMAT BERPUASA kepada seluruh Umat Islam di dunia ni…moga Ramadhan kali ni memberi kita penuh keberkatan. Amin.

ok back to the story mori k…

Mak aku call (dari kampungku nun jauh di Utara) bgtau baju sang suami dah siap..hehehhe..baju melayu sang suami tempah kat mak aku jer coz my mom tailor a.k.a designer kampung…

so kalau kat kampung tue, Mak aku ni pereka fesyen dorang gelarkan! hehehhe (kalau mak aku baca ni mesti dier blusshing) hehehe..

ok back to the line (banyak sangat citer lain masuk), Mak aku tanya aku “ baju kamu dah siap belum?”

hahahhahah..alkisahnya aku bgtau mak aku yang aku nak jahit baju raya sendiri tahun ni…hehehhehe

boleh percaya ker? and sebab tue mak aku tanya dah siap blum baju raya aku!

adoi jawapan aku '” in progress mak” hehehhe..aku tau sure mak aku tak sabar nak tgk hasilnya..

dedulu kalau aku nak jahit sendiri baju raya sure mak ader kat sebelah sebagai C O A C H (motif highlight word coach tue…sebenarnya nak wristlet Coach tuk raya ni..hehehe) ..tapi skang ni dah nama pun cikgu ERT sure mak dah yakin kot ngan anak dier ni…

tapi takper masih ader sebulan tuk aku bertungkus lumus menyiapkan baju raya sendiri and aku pasti tahun ni takkan menempah baju dengan memana Designer Tersohor coz aku nak jadi designer tuk baju raya sendiri…=)

(boleh percaya ker hah?)

We will see…aku akan update dalam ini blog tanda janjiku pada baju raya! *toink

070720112282

berangan nak ader tag sendiri macam ni =)..

xper, memula kita buat collection dulu,!

 

 

4 comments:

LuN@_aiDi said...

wahhh yunk, jahit baju sendrik tuh.. kagum..kagum.. leh ler nanti wat kan baju kat kami^___^ hihihi.. owhhh raya neh kteorg tak der baju raya! uwaaaaa....!!! (nanges guling-guling dalam selimut)

Elyn Sani said...

Wee dh menjadi mobile setting!!

Btw thn ni I beli gak kot bj raya....

bunga said...

amboiiii...:)

missina said...

bestla leh jahit bj ry sendri,,,lg puas hati dan ade klasss,,,hehe,,cam I ni jahit org lehla,,,hehehe