.

.

Wednesday, July 27, 2011

BOBI kene langgar ~ Senyum.

heavy rain outside .. but aku panas jer nieyh!

mana tak panas coz keter kene langgar..alkisahnya! (tak tau dah baper kali dah kene ni)

pagi tadi, OTW ke office, jammed agak luar biasa arini kat Jalan Klang Lama tue..

pastu aku macam biasa malas nak layan, redah jer la kan!..sambil bawak keter ala kura2 ni sambil layan Hot.FM sambil aku berkaraoke mengikut lagu yang dimainkan di Hot.FM ni..

suddenly terasa BOBI bergoyang2…sah kene langgar dari belakang ni!

aduuuhhhhhh! (bengang giler)

aku pun turun keter and nak marah la saper yang langgar keter ni…erm..tgk2 sebuah MyVi Silver melanggar BOBI yang comel ni..apa jadi? abang langgar adik ni?

seorang jejaka berbangsa Cina owner dier..

bincang punya bincang di tengah lane tengah tue…(tanpa menghiraukan keadaan yang bertambah jammed kat belakang) so dapat solution yang dier akan bayar segala kerosakan keter aku!

nasib baik dier tue cam ok and baik juga la…so kitaorg pun tukar phone number..and memasing gerak ke office memasing.

pastu sampai office jer ader miss called from that guy…

aku pun wonder la kan why he wanna call me (takut somthing bad jer)..so aku pun sms him and tanya dia..

apa yang dier reply buat aku T E R S E N Y U M ok!

“ yes i called u just now. I terlupa nak ucap sorry tadi. I memang tak sengaja. Sorry! ”

ok la tue when he said sorry takder la rasa marah menyirap sampai malam..paper pun Alhamdulillah BOBI tak teruk sangat and still boleh jalan..=)

2707201126431 sian BOBI mama..=(

4 comments:

LuN@_aiDi said...

ciannyer cik bobi.. tp biasa ler klu jammed musti byk eksiden kan? xper yg penting cik masz cayunk neh baikbaik aje^^ hihih

bunga said...

ala cian..

Reflisia said...

Luna darling, nasib baik i takder paper kan..bobi pun sikit jer...weekend ni kot nak antar dier pg klinik!

Bunga, sedih =(

missina said...

haii,,sabo jelah kan,,,aku dulupun penah kene laggr gak,,luckily org tu leh tolerate elok2,,,settle,,ni yg wat aku seram nk drive kt KL,,,huhu