.

.

Friday, July 8, 2011

Chocolate of the day!

010720112179

percaya tak ini adalah chocolate? macam batu sungai @ aquarium ikan kan!

last friday, before ke Cameron, singgah umah inlaw jap coz my Sil from Temerloh balik KL…

pastu dier soh kitaorg makan B A T U ni (picha kat atas)…

huh??? biar betul nak makan batu?

rupanya2 chocolate yang telah dibeli di Famous Amos…dier beli sebab choc ni sangat unik..

dan aku buat entry ni sebab aku amik picha choc yang unik ni and nak simpan buat kenangan abadi…(cheeewaaahhh)

tapi rasanyer memang sedap...tak macam choc lain la...ader la beza skit!

semua anak2 sedara aku panggil chocolate batu..=) thanks my love sil

 

6 comments:

mama tisya said...

coklat ni kt famous amos..tk prasan plak..skali pandang mmg mcm batu

LuN@_aiDi said...

wahhh yang sgt unik ler.. mmg nmpk cm batu yg letak dlm aqurium kn..hihi

ayanuts said...

he..he..nmpk btl2 mcm batu yg dlm akuarium tu

missina said...

ni leh wat batu seromban ni,,hahaha

bunga said...

mmg unik la coklat tu..

Reflisia said...

uall, nampak macam batu aquarium kan!