.

.

Thursday, July 28, 2011

Debaran!

Boleh tak debaran yang aku rasa skang ni untuk melihat Harimau Vs Singa seperti debaran aku nak nikah dulu…???

Aduh! hope Malaysia menang and layak ke peringkat seterusnya la sepertimana dulu sang suami dengan sekali lafaz jer akad nikah..=)

Harimau Melaya (Malaysia) Boleh! saya sokong 100%

DSC-5385

Ini gambar aku masa ngah control nervous nak kahwin…heheheh =)

5 comments:

LuN@_aiDi said...

hehehe.. sgt nerbes nampak..^^ hope Harimau malaya cemerlang juge pada kali ini n berharap juge gool keeper malaysia tak ilang tumpuan^^

Elyn Sani said...

chumel nye masz!!

Reflisia said...

Luna, memang nebes ok masa nak nikah ni kan! heheheheh

Elyn, thanks =)

kueh bakar said...

moh join kontest...

kueh bakar said...

moh join kontest...