.

.

Tuesday, July 26, 2011

Dinner ~ Restaurant Azea

Seperti biasa kalau malas nak masak kat umah, makan luar jer la dua laki bini ni..heheheh

Kisah kami kalau nak citer pasal makan kat luar ni boleh buat satu buku cerita kot! pantang dengar ader restaurant best skit jer sure nak try…=)

Kisah malam tadi nak dinner and memasing malas nak masak, maka makan kat luar la..

and dah bosan ngan kedai makan and restaurant yang berdekatan, kami try la jauh skit..(nak poi makan kat shopping mall malas giler coz jammed)

jejalan punya jalan sampai ke PUTRA WALK, kat Taman Equine depan JJ Equine tue..

pastu terpandang satu restaurant ni..tempatnya cantik dan nampak menarik!

so suami isteri yang dah kebulur + teruja nak makan tempat baru ni tak sabar2 nak rasa masakannya..=)

tempatnya cosy and nice la…(high recommended)

jom tengok apa yang kitaorg makan..

210720112504

view dalam kedai dari seat we all

ader Tomyam Udang Galah tau kat sini..(next time try)

210720112506 sang suami yang makin gemuk

 

210720112512  Blueberry Jus and Watermelon Jus

 

210720112515

sebelum main course sampai we all makan otak2 dulu..sedap!

5 pcs for RM3.50

210720112520 here, Nasi Goreng Belacan

 

210720112521  Nasi Goreng Ketam (teringat nasi goreng ketam William)

 

210720112505

Restoran Azea

3 comments:

mama tisya said...

kecik je gelas air tu...uiksnasi goreng ketam...yum2

missina said...

nyumnyum!terus rasa lapar daa,,nampak sedap jer,,

LuN@_aiDi said...

blueberri jus tuh.. preghhh yummyyummy!! dulu mmg sukee mkn kat luar tp dtg Nz neh kopak ler klu mkn kat luar..hehehhe