.

.

Friday, July 1, 2011

Let’s Camping!

Camping? Perkhemahan?

last time pg camping pun sebab kene (paksa) untuk kursus cikgu-cikgi ngan coursemate kat Port Dickson!

lama dah tak pg camping ni…Oh indahnya, camping dalam hutan dan tepi sungai..=)

hirup udara yang segar, kedengaran burung berkicau, deruan air sungai mengalir…tenang nyer rasa…wahhh bayangkan pun dah teruja…

Malam ni aku and sang suami nak gi camping @ berembun kat ???? (alamak aku tak tau la exac tempat dier) yang aku tau ngan geng2 sang suami yang lain!

tapi kalau tak salah tempat tue kat Cameron Highland kot!…waaaahhh bestnya =)

dimana pun tempatnya aku hanya berharap moga perjalanan dan aktiviti kami berjalan dengan lancar dan selamat…aminn

macamni lah aktriviti pasangan yang belum ader baby lagi (tapi dah berangan2 ader baby)…

picha dibawah ni masa balik umah inlaw, carik camping bag yang dah lama tak guna…mencari2 dalam stor tue tetiba datang si budak kecik ni nak masuk dalam bag!

sang suami a.k.a uncle Bob la yang melayannyer..maksu jadi photographer jer…love u sayang!

300620112146

suka Irdina dalam bag ni

300620112152

300620112148

cinta hati saya…

macam ni agaknya kalau baby kami nak bawa gi camping juga!

sweetnya rasa =)

No comments: