.

.

Monday, July 18, 2011

Make it ‘Hooded’

Yesterday, aku ader event Birthday Party my BFF’s son

so aku fikir punya fikir apa nak pakai…buka wardrobe and nampak shirt purple ni..

bila dan dapat baju mesti nak gayakan dengan shawl yang sesuai..aduh! satu lagi masalah..hehhehe ( but i love this trouble in ma life)

pening fikirkan nak pakai baju apa, nak pakai pant or skirt, nak kenekan dengan shawl warna apa, nak stylekan shawl macamana, semua tue aku lalui setiap hari…

but i do love with this…and yang paling aku suka make it ADER STYLE LA…so semalam fikir punya fikir camna nak stylekan shirt and shawl…

and aku dapat idea buat hooded (kekonon pakai hooded blouse la)…and let’s style it!…=)

170720112442

 

170720112449   si tembam yang makin tembam

(sang suami dah berpuluh kali dah tegur)

17072011358

even simple but u can make it gorgeous rite?

6 comments:

Mea Myra said...

gojes in purple.. nanti masz bleh pakai cam ni g beday party ranea... kan purple theme ;)

Reflisia said...

Mea Myra, darling..masz almost terlupa theme dier color purple..hehehhe so kene cari baju lain la nieyh..heheh

LuN@_aiDi said...

wahh cun cun yunk! leh cube gak r pakai style hooded neh..:)

Reflisia said...

Luna; dear, cuba la..kalau u pakai sure lagi cantik...=)

bunga said...

comel...suka wane tu..sesuaiii..

fahmie firas said...

hye salam perkenalan :)
Nice blog :)
dah follow :)
Kalau free singgah la ke blog saya :)
add la kat Fb :)
http://fahmiefiras.blogspot.com/