.

.

Wednesday, July 13, 2011

Menu BERSIH for weekend!

09 July 2011..hari semua orang lepak umah!

sebab aper?

sebab semua jalan ke KL ditutup dan khabarnya ari tersebut ader Perhimpunan BERSIH

..kalau nak tau tujuan dan kenapa ader perhimpunan BERSIH ni sila Google k..(maaf saya malas nak buat ulasan perkara yang saya sendiri tak tau..cuma tau, ader PERHIMPUANAN BERSIH jer)

hahaha…termasuk la aku and sang suami…dari pagi sampai ke malam lepak kat umah jer….

aktiviti kami,tido, tgk TV dan makan…tapi aku ader tambahan lagi..buat tempahan apam polkadot (ordered by kak Norma)

so dari pagi bz ngan apam polkadot and sempat masak tuk lunch + minum petang ialah Nasi putih + Sardin + Sayur (dicelur sahaja)…hahahahaha

Simple tak menu weekend kami?..ingatkan weekend ni boleh masak gempak / grand skit kan! tapi ini jer…janji sodap dan kenyang sudah kan sang suami? heheheh

mekasih lah Mr. Bugs walaupun sanggup makan lauk yang simple dari si isteri yang sibuk/ bz baking ni….=)

100720112320

Sardin KINGCUP…=)

4 comments:

Nadhira said...

sardin pun sardin lah.hehe

Reflisia said...

Nadhira, sardin pun sedap tau kalau sesekali makan!...=)

LuN@_aiDi said...

yunk sardin pun xper janji sodap! hihihi .. nk cuba gak r sardin kicap, tak pernah buat..hihi

Dinda Iva said...

smlm masak sardin tuk kanda..memenuhi citarasa beliau..hehehe...skrg ni Iva pakai sardin Agromas..yummy